Content1 | col3

Om oss

Firmaet ble startet av far og sønn; Åsmund Pettersen og Christian Bruun i 2001, den gang som et ansvarlig selskap. Bedriften vokste raskt både i omfang og omsetning, og ble omdannet til aksjeselskap i 2004 – med eierskap likt fordelt mellom gründerne. I dag eier sønnen Christian Bruun 100% av aksjene.

Åsmund Pettersen & Sønn AS har siden oppstarten i 2001 utviklet seg til en ledende maskinentreprenør spesielt i vårt nærområde – Ringeriks- og Hadelandsregionen.
Vårt primære satsningsområde er vegprosjekter, gang- og sykkelveger, samt prosjekter for vann og avløpsarbeider, men utfører i tillegg alle typer arbeid innen vårt område – etter kundenes ønske.

I 2009 og 2010 ble vi kåret til Gasellebedrift basert på omsetningsvekst og soliditet. Samtidig er vi veldig bevisste på at vi skal vokse i kontrollerte former, og at vi aldri må bli for store til å forstå viktigheten av å være nær våre kunder. Helt siden etableringen har vi hatt full fokus på kvalitet i alt vi har foretatt oss – uavhengig av oppdragets størrelse eller art.

I dag er vi 50 ansatte med ulik fagkompetanse, og kan skilte med en allsidig og moderne maskinpark. Det gjør oss kapable til å påta oss også de store og komplekse oppdragene.
Vi holder hus i nye og moderne lokaler på Bergermoen industrifelt, hvor vi også har eget verksted. I 2012 utvidet vi det eksisterende bygget med en kontordel i 2 etasjer samt vaskehall og kaldtlager.

Vi har også god tilgjengelighet til pukkverk og grustak hele døgnet, og kan frakte ut ulike produkter med varetaxi hele døgnet.
Vi mener å ha meget godt kvalifiserte ansatte innen vårt fagområde og etterstreber hele tiden å utføre kvalitetsarbeid i alle ledd.

 

Vårt slagord er: Grunnarbeid til å stole på! 

 

Syzweb publiseringsløsning levert av Aveno Digital